Skoleåret hos os er en blanding af fast ugentlig skemaundervisning og projekter, rejser, fagdage mv.

DANMARKSTURNÉ

Hvert forår pakker hele skolen musikgearet og tager på en stor fælles Danmarksturné. Vi har forberedt os i flere måneder, og du oplever hvordan det er at stå på scenen aften efter aften og spille og synge dit hjerte ud til publikum sammen med dine venner. Vi spiller på nogle af de største spillesteder i Danmark, og du får et fantastisk indblik i livet som udøvende musiker på landevejen.

Vi har faste aftaler med bla. Amager Bio, Musikhuset i Århus og Magasinet i Odense.

MUSIKUGER

Temaerne varierer fra år til år, og kan være alt lige fra fri improvisation, genopførsel af Sgt. Peppers Lonely Haerts Club Band-pladen med Beatles, hippiemusik, R&B eller andre spændende temaer.

Hele skolen deltager og fordeles på forskellige hold, og arbejder frem mod en skolekoncert og en forældrekoncert.

MUSIK MED SJÆL, ÅND OG POESI

I denne spil-dansk-uge fejrer vi den danske musikscene med masser af musik. Vi skriver vores egne sange på dansk og slutter hele ugen af med en koncert i vores hyggelige musikcafé. Vi kan godt love, der bliver masser af musik med sjæl, ånd og poesi. Du er selvfølgelig som altid med til at arrangere og forme aftenens show sammen med dine kamerater.

FESTIVAL

Hvert år afholder vi en udendørs festival med elevernes egne fritidsbands, sammenspilshold, bands udefra, popcornsboder, gøgl, hoppeborg, madboder og meget meget mere. Her er alle familier, venner og folk i lokalområdet velkommen. Vi afvikler selv alt lyd, lyd og opsætning og eleverne vil indgå i arbejdsteams med forskellige ansvarsområder på dagen og i dagene omkring. Et kærkomment afbræk i eksamensperioden op til ferien.

ISLAND

Island er med et hurtigvoksende og hipt musikliv lige så berømt for sin musik som for sine gejsere og vulkaner Vi skal udforske musikken og den specielle vibe, der er i Reykjavik. Vi skal også opleve hvad der sker med vores kreativitet, når vi står midt i den barske islandske natur. For når du lever og mærker dig selv blomstrer kreativiteten, sange bliver til og hele verden ligger for dine fødder…

LILLE TURNÉ

På denne turné drager alle sammenspilshold og forskellige hovedfag på en lille Danmarksturné rundt omkring på landets skoler. Vi kører et mindre setup end på vores store turné, så vi deler os op og tager til hver vores landsdel.

BAARING RECORDS

På vores  eget pladeselskab får du i løbet af året mulighed for at medvirke på en pladeindspilning. Vi optager både liveindspilninger af vores ´FireSessions´ og alle hovedfagshold vil medvirke på en indspilning. De fleste koncerter bliver i øvrigt også livestreamet.