Kom og besøg os!

Vi står klar til at fortælle dig om vores tilbud og fag, og give dig en rundvisning på vores superhyggelige skole. Til slut er der samtaler, hvor vi fortæller om årets gang, og du kan få endnu flere svar på dine spørgsmål.

Ring til os på 28844224 eller send en mail til mail@baaringefterskole.dk, for at booke en tid.

Kontakt os endelig for yderligere besøg, hvis tiderne ikke passer dig! Vi har altid kaffe på kanden og er klar til at vise dig og din familie rundt, når du ønsker det! Kh Alle os på Baaring Efterskole

Søndag den 1. november kl. 13.00 & 15.00
Søndag den 6. december kl. 13.00 & 15.00
Efterskolernes Aften onsdag d. 13. januar 2021 kl. 18 - 21

Baaring Efterskole er Fyns nye musikefterskole – fyldt med kreativitet, fællesskab og bæredygtighed. Vi har både 9. klasse, 10. klasse og PRØVEFRI 10. klasse.
Vælg både HOVEDFAG, SIDEFAG & VALGFAG!
Velkommen til en skole fuld af ånd og hyggefaktor med fantastisk musikundervisning på alle niveauer. Vores musikundervisere er alle uddannet fra musikkonservatoriet, og herved kan vi give dig den bedste musikundervisning – skræddersyet til dig.