Tilmeldingsprocedure

Ønsker du at blive elev på Baaring Efterskole, skal du aflægge skolen et besøg, udfylde vores online formular og betale indmeldelsesgebyr.

1. Start med at melde dig til et informationsmøde på skolen – det gør du ved at at udfylde onlineformularen, som du finder nederst på siden. (Det er helt uforpligtende) Når vi har modtaget din tilmelding vil du blive inviteret til et informationsmøde, hvor vi fortæller om efterskolen. Herefter er der en rundvisning med tidligere elever og tilsidst en samtale med en af skolens lærere og forstander Ask Nørholm.
  2. Til informationsmødet får du et brev med oplysninger om indmeldelsesgebyr. Herefter er pladsen reserveret til dig i 14 dage. Hvis du fortsat er interesseret i at blive elev på Baaring Efterskole skal du betale indmeldelsesgebyret. Når vi har registreret din betaling og modtaget din indmeldelsesblanket er du optaget som elev på skolen. gebyret er en del af skolepengene og går tabt, hvis du melder fra.
  3. Husk du og din familie altid er velkomne til at booke et besøg på skolen. Vi har masser af besøgsdage (se under besøgsdage) og altid kaffe på kanden! Du kan altid kontakte os på 28844224 eller mail@baaringefterskole.dk

Har du set alle vores forskellige MusikCamps?

Se MusikCamps her!