MusikCamps

27. jun – 2. jul (uge 26), pris: 1.000,-

– Du udvikler dig musikalsk & får nye venner –
– Spil løs i øvelokalet – for dig i 6. – 9. klasse –
Du møder andre med samme interesse som dig, og du kan tage dine venner med.
Vores dytige instruktører arbejder alle professionelt med deres musik, og står parat til at give dig en fantastisk uge fyldt med musik og sammenspil, jam, koncerter, hygge og venskaber.
Alle instrumenter og niveauer er velkomne. Du bliver tilknyttet et band, som du skal spille med i ugens løb, og som får undervisning af en professionel musiker/instruktør. Vi øver os i sammenspil og leger på vores instrumenter. Vi snuser til sangskrivning, tjekker vores lydstudie ud og spiller i det sjove fælles ukuleleband. Vi starter alle dage med morgensamling og fællessang. Du kan også frit bruge vores øvelokaler til egne bands, øvning eller jam.

SangskriverCamps

13-15 nov, pris: 750,-
22-24 jan, pris: 500,-
23-25 april  Pris: 500,-

– Du lærer at skrive dine egne sange!
– Slip kreativiteten løs sammen med andre!
– Prøv en weekend på Baaring Efterskole!
Har du melodier og historier inden i dig selv, der skal hjælpes ud? SangskriverCamp på Baaring Efterskole er både til dig der aldrig har prøvet kræfter med sangskrivning før, og til dig der er godt på vej, men har brug for hjælp og sparring.
Du møder andre med samme interesse som dig, og du kan tage dine venner med.
Vores dytige undervisere er alle professionelle sangskrivere og musikere fra den danske musikscene, og de står parat til at give dig en fantastisk weekend fyldt med fordybelse, kreativitet, nye sange, koncerter, hygge og venskaber.
Alle instrumenter/sangere og niveauer er velkomne.

JazzCamps

13-15 nov Pris: 750,-
22-24 jan Pris: 500,-

– Lær at spille jazz – leg med musikken!
– Spil fed musik sammen med andre!
– Prøv en weekend på Baaring Efterskole!
På JazzCampen mødes alle os, der elsker jazz – både den mere traditionelle og den mere moderne og utrerede. Der vil være både teoretisk undervisning med akkordudviddelser, skalaer, genrer, improvisation mm. Men selvfølgelig også masser af sammenspil. Du vil blive mødt på dit niveau, og det er derfor ikke en nødvendighed at du har prøvet kræfter med jazz tidligere. Du skal dog have spillet nogle år på dit instrument, for at få fuldt udbytte af undervisningen.
Vi samarbejder med jazz-og improvisations kollektivet Barefoot Records, som flere af vores undervisere er aktive i, og du får således jazzen ind direkte fra Københavns pulserende jazzliv.

ProducerCamps

23-25 april Pris: 500,-

– Slå dig løs i et prof lydstudie
– Lav fed musik sammen med andre!
– Prøv en weekend på Baaring Efterskole!
Kom og prøv kræfter med produktion i et “rigtigt” studie, sid med bag knapperne, når vi laver kor og ekstra melotron på sidste omkvæd. Hvordan indspiller man bedst akustisk guitar? og hvad for en mikrofon skal jeg vælge til et klaver? Producercamp er både til dig der vil, men aldrig har haft muligheden, men også for dig der i forvejen roder med garageband eller lignende. Vi bruger hovedsageligt programmerne Pro Tools og Logic.

Elektroniske Camps

23-25 april Pris: 500,-

– Leg med vores DJ-pulte og midi-controllere!
– Lav fed musik sammen med andre!
– Prøv en weekend på Baaring Efterskole!
Er du til beats, midi og knapper der blinker? Elektronisk MusikCamp er til dig, som ønsker at bruge din laptop som instrument. Prøv kræfter med Ableton Live, Traktor mm. Opgrader din laptop med vores prof. lydkort, DJ-pulte, midi-controllere og mikrofoner mens du er her.

FolkemusikCamps

13-15 nov Pris: 750,-

– Leg med folkemusikken!
– Spil fed musik sammen med andre!
– Prøv en weekend på Baaring Efterskole!
Folkemusikken er skabt til at blive delt af og mellem mennesker – hvilket er præcis det du har i vente her. Du møder en masse medmusikanter du kan dele dine erfaringer og melodier med, og professionelle musikere, som alle er aktive i det danske og fynske folkemusikmiljø.
Vil du fyldes op med god energi og spille med andre, der også er vilde med folkemusik, samt udbygge dine færdigheder på dit instrument, så er det her du skal slå til.

Info om tilmelding herunder!

Alle camps er for dig i 6. – 9. klasse! Du møder andre med samme interesse som dig, og du kan tage dine venner med. Alle instrumenter og niveauer er velkomne. Vores dytige instruktører arbejder alle professionelt med deres musik, og står parat til at give dig en fantastisk uge fyldt med musik, koncerter, hygge og venskaber.

Udover musik indeholder de forskelige camps et væld af aktiviteter og selvfølgelig hangout med nye eller gamle venner.
Vi sover to og to på bedste efterskolevis. Maden er klimavenlig/økologisk og der tages højde for allergier og specielle diæter (vegetar/vegansk mad).

Tilmelding er bindende, men hvis coronasituationen er skyld i at vi ikke kan gennemføre, refunderes det fulde beløb. Campen afvikles med de på det tidspunkt gældende retningslinjer for covid-19.

SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Send en mail til: mail@baaringefterskole.dk og oplys os hvilken camp du vil på. Skriv derefter dit navn, adresse, mobilnummer, klassetrin og instrument.
Herefter får du en mail fra os, der bekræfter din tilmelding.
Indbetal til sidst beløbet på Reg: 0756 Konto: 3230920159 / Mobilepay: 692378.