Mærk stemningen & atmosfæren
– oplev hvorfor Baaring også er skolen for dig!

Besøg Baaring på Efterskolernes Dag!

Oplev Baaring Musikefterskole på Efterskolernes Dag.

På denne dag har du mulighed for at opleve Baaring Efterskole helt tæt på, og mærke skolens sjæl og atmosfære.

Oplev dit værelse, se musikhuset og duft maden fra vores unikke udekøkken – hvor lækker “streetfood” serveres!

Bliv klogere på skolens værdier, faglighed og tilbud – og mød måske en fremtidig klassekammerat.

Forstil dig hvordan et unikt år med venner, musik og måske en kæreste – vil udvikle dig både musikalsk og personligt.

Baaring er med garanti en skole du husker – så kom forbi til en snak om fremtiden.

Dit valg er vigtigt – og det ved vi!

Dagens Program

Dato: 26. september 2021

Tidspunkt: kl. 12:00 – 17:00

Dit besøg vil indeholde:

1. Kort introduktion ved forstander Ask Nørholm.

2.En rundvisning med elever på vores superhyggelige skole.

3. Samtale med en af vores søde og dygtige undervisere.

Modulet gentages løbende – besøg os når det passer dig!

Husker du Patrick?

Kom når det passer dig…

– og oplev dagens program.

Jeg valgte Baaring efterskole på grund af den stemning der var.

Jeg elskede vores turne med lærer der også selv spillede tournéer løbende, det var inspirerende.

Min roomie er stadig en af de bedste venskaber jeg har haft og det vil jeg værdsætte resten af mit liv.

Anne-Mette, årgang 15/16