CAMPS 20/21

Elsker du at spille musik?

Vil du rykke dig musikalsk og møde en masse nye venner, der også brænder for musik?

Har du lyst til at få undervisning af professionelle musikere?

Vil du prøve efterskolelivet af og opleve et fantastisk sammenhold med en fed atmosfære?

Nu har du muligheden for at prøve en af vores mange MusikCamps, som typisk foregår i en ferie eller weekend.

Du bliver indlogeret på et værelse med en anden campdeltager og prisen er all inclusive med super lækker økomad, livemusik, aktiviteter og hygge!

For dig i 6.- 9. klasse!

Vi kører flere forskellige typer MusikCamps og du kan læse om dem i boksene herunder!

Tilmeld dig via indmeldelsesformularen nederst på siden.

Vi gør altid vores yderste for at sørge for en sikker og coronatryg Camp med alt hvad der der tilhører!

– Ung på Efterskole – Hvis du tilmelder dig vores efterskole efterfølgende fratrækker vi gebyret for campen indmeldelsesgebyret for opskrivning til efterskolen – dvs. campen bliver gratis!

MUSIKCAMP

Alle instrumenter og niveauer er velkomne! Du bliver tilknyttet et band, som du skal spille med og som får undervisning af professionelle musikere + du kan frit benytte vores øvelokaler til øvning og jam. Vores dytige instruktører arbejder alle professionelt med deres musik, og står parat til at give dig en fantastisk tid fyldt med musik og sammenspil, jam, koncerter, hygge og venskaber.

27. jun – 2. jul (uge 26), pris: 1.250,-

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive eller ringe!

Musikcamp hvor du lærer at spille musik

sangskrivercamp på Fyn

SANGSKRIVERCAMP

Du lærer at skrive dine egne sange, og får hjælp til at slippe dine melodier og tekster fri.
SangskriverCamp på Baaring Efterskole er både til dig der aldrig har prøvet kræfter med sangskrivning før, og til dig der er godt på vej!

Vores dygtige undervisere er alle professionelle sangskrivere og musikere fra den danske musikscene, og de står parat til at give dig tre dage fyldt med fordybelse, nye sange og kreativitet.
Alle instrumenter/sangere og niveauer er velkomne.

23.- 25. april  Pris: 500,-

PRODUCERCAMP

Slå dig løs i et prof lydstudie – Lav fed musik sammen med andre! Vores instruktører er alle professionelle musikere og de viser dig hvordan du optager og mixer i et rigtigt studie. Campen er for alle uanset niveau, så vi tar dig skridtet videre, hvis du er erfaren og hjælper dig godt igang, hvis du er nybegynder.

23.- 25. april Pris: 500,-

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive eller ringe!

Lær at producerer musik på efterskolen

Læs elektronisk musik

ELEKTRONISK MUSIKCAMP

Leg med vores DJ-pulte og midi-controllere – Lav fed musik sammen med andre! Elektronisk MusikCamp er til dig, som ønsker at bruge din laptop som instrument. Prøv kræfter med Ableton Live, Traktor mm. Opgrader din laptop med vores prof. lydkort, DJ-pulte, midi-controllere og mikrofoner mens du er her.

23-25 april Pris: 500,-

Tilmeld dig en Musikcamp

Step 1 of 3
Skriv dit navn
Hvad spiller du på?

COVID-19

Hvis coronasituationen er skyld i at vi ikke kan gennemføre, refunderes det fulde beløb. Campen afvikles med de på det tidspunkt gældende retningslinjer for covid-19 og vi er yderst opmærksomme på at sørge for en coronatryg camp med ekstra rengøring, sprit, udluftning, afstand og meget mere.

Bedste Musikefterskole i Danmark

“Jeg valgte Baaring ( efterskole på Fyn ) fordi man her samledes om to af de ting, der for mig er nogle af det vigtigste, musik og nogle at dele den med.

Det er det fedeste når både elever og lærere dyrker netop det man selv er så glad for”

Sigrid Andersen, årgang 15/16