Økonomi

Prisen for et efterskoleophold bestemmes af forældrenes indkomstforhold da efterskoleelever er berettiget til statsstøtte, der fratrækkes skolens ugepris. Støtten beregnes efter forældreindkomsten og tager udgangspunkt i indkomsten 2 år før skolestart.

Prisen betales i 10 rater – startende fra august og opkræves af skolen (her er statsstøtten fratrukket på forhånd). Prisen pr. uge på Baaring Efterskole udgør i skoleåret 21/22 kroner 2.600,-, hvorfra der trækkes statsstøtte.

Beregn selv statsstøtten på Efterskoleforeningensside: https://www.efterskolerne.dk/Optagelse_og_pris/Prisberegner/

Her kan du også kan læse mere om pris, egenbetaling og støttemuligheder.

På Baaring Efterskole er prisen ALL INCLUSIVE og dækker således alle udgifterne til hele skoleåret: kost, logi, materialer, ekskursioner, rejser og SOLOUNDERVISNING!

Hvis du har brug  for yderligere økonomisk støtte modtager alle efterskoler i Danmark hvert år en pulje fra staten, der er øremærket til forældre, der har meget svært ved at finansiere et efterskoleophold.

Puljen hedder individuel supplerende støtte og søges udover den almindelige statslige elevstøtte.

Tøv ikke med at kontakte skolen på tlf. 28844224 hvis du vil vide mere om individuel støtte eller om økonomi og dine muligheder generelt.

Vi står klar til at hjælpe og fortælle, og har altid kaffe på kanden, hvis du har lyst til at kigge forbi!

Jeg valgte Baaring musikefterskole grundet den seriøsitet der er omkring musikken. Man har plads til at drømme og gøre musikken til lige præcis det som man gerne vil have den til at være. Jeg spiller fortsat masser af musik og havde nok ikke holdt ved, hvis det ikke var for Baaring efterskole.

Frederik Blicher, årgang 17/18