Personale

TILKNYTTEDE UNDERVISERE

Dorthe Frimann Nielsen

Dorthe Frimann Nielsen

Uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup og har abejdet som efterskolelærer i 13 år på blandt andet Vesterdal Efterskole og Smededal Efterskole. Derudover har hun været forstander på Kastanievej Efterskole i 21 år. Dorthe brænder for arbejdet med folkeoplysning, dannelse og uddannelse af unge mennesker, og tror på at frihed under ansvar skaber selvstændige, demokratiske og bæredygtige elever.

Tilknyttede lærere

Jakob Eilsø

Sanger, musiker, sangskriver og producer. Kendt som en 3. del af The White Album og arbejder til dagligt i eget lydstudie som producer/sangskriver mv. Jakob er garvet efterskolelærer og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole arbejder Jacob med sangskrivning og musikproduktion.

Kajsa Vala

Dansk/islandsk sanger, sangskriver og guitarist og turnerer bla. dette efterår med sit eget band og med Sune Wagner (Psyched up Janis). Kajsa er garvet efterskolelærer og uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole underviser Kajsa i sangskrivning og band/sammenspil.

Michael Dalgas

Jazzmusiker og trommeslager og har tidligere været tilknyttet det Københavnske jazz- og improvisationskollektiv Barefoot Records, som han var medstifter af. Michael er lige nu aktuel med ny soloplade. Michael er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole underviser Michael i band/sammenspil + jazz.

Niels Egelykke Jefsen

Multimusiker, garvet efterskolelærer og uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole underviser Niels i band/sammenspil + kor + musical + hørelære og teori

Håkon Berre

Norsk jazz- og improvisationsmusiker. Han er komponist, trommeslager og elektronisk musiker. Han har udgivet et væld af plader på blandt andet Barefoot Records, som han var med til at stifte. Håkon er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og fra Oslo Universet i Music Science og Music Technology.

På Baaring Efterskole underviser Håkon i band/sammenspil + Jazz + sound & art visuals.

Esben Svane

Kunstner, sangskriver og musikproducer og arbejder til daglig i sit eget lydstudie i Kbh. Han har bl.a. arbejdet med Ida Wenøe, Søs Fenger, Michael Falch, Iris Gold, L.I.G.A, Soluna Samay, The Attic Sleepers, Danny & The Veetos (FO)

På Baaring Efterskole er Esben tilknyttet sangskrivning og musikproduktion.

Søren Østergaard Pedersen

Musiker, komponist, elbasist og kontrabassist og spiller bla, i det grammyvindende folkmusicband TRIAS. Søren er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og underviser på MGK i Holstebro.

På Baaring Efterskole underviser Søren i band + sammenspil.

My Lambertsen alias SLØR

Visual performing artist, sanger og sangskriver. Hun er uddannet i innovation og entreprenørskab og i Performing Arts Design fra Malmø Universitet.

På Baaring Efterskole underviser My i live visuals og videokunst + film & medie + lyd & lys.

Jonas Kongsgaard

Violinist, freelancemusiker og spiller blandt andet i det grammyvindende folkmusikband TRIAS. Jonas Er souschef på Middelfart Musikskole og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole underviser Jonas i folkemusik.

Liv Vester Larsen

Musiker, sanger, Komponist og podcaster. Hun er freelancemusiker og spiller og synger blandt andet i den anderkendte Trio Huldrelokk. Liv er uddannet violinist fra Syddansk Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole underviser Liv i folkemusik + sound visuals + komposition + podcast.

Louise Støjberg

Dansk grammyvindende sanger, musiker og sangskriver som er aktuel i mange forskellige orkestre og band landet over. Louise er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh og underviser på MGK i Kolding.

På Baaring Efterskole arbejder Louise med sangskrivning.

Martin Rauff

Dansk forfatter, multimusiker, konceptudvikler og rollespiller, nok mest kendt som Spilmester Martin i rollespilsuniverset Barda. Martin Rauff-Nielsen har en bachelorgrad i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet.

På Baaring Efterskole arbejder Martin med tekst- og sangskrivning.

Frederik Vedersø

Sanger, musiker, sangskriver og producer. Mest kendt fra bandet The White Album og The Eclectic Moniker. Frederik er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium.

På Baaring Efterskole arbejder Frederik med sangskrivning + musikproduktion.

Lasse Aagaard

Filmkomponist, producer, sanger, sangskriver og medlem af bandet Den fjerde væg.

På Baaring Efterskole er Lasse tilknyttet sangskrivning og komposition.


Bedste Musikefterskole

"Jeg havde en stor indre lyst til at spille musik og prøve noget nyt i mit liv, så at komme på baaring musikefterskole var en fantastisk kickstarter for mig!

Nu går jeg på MGK i København, og kæmper for at gøre musik til min levevej.”

Falke Rasmussen, årgang 17/18

Musik, uddannelse & oplevelser for livet

Det år lærte mig at hvile i mig selv både på scenen og socialt, og det har givet mig nogle venskaber og minder, som jeg aldrig vil være for uden. - Ida Falbe-Hansen, årgang 17/18