9. KLASSE – 10. KLASSE

PRØVEFRI 10. KLASSE

Prøv er en ambitiøs og boglig efterskole.
Der er stort fokus på din faglige udvikling og niveau. Derved får du de bedste forudsætninger for at gå videre i uddannelsessystemet.

Vores læringsmiljø er præget af tillid, respekt og tolerance, og veksler mellem traditionel klasseundervisning og en projektorienteret tilgang, hvor der er mulighed for ekstra fordybelse.

Vores musikefterskole tilbyder 9. og 10. klasse på Fyn med niveaudeling/differentieret undervisning, så der er flere ressourcer, hvis du enten har brug for ekstra hjælp, eller gerne vil udfordres ekstra på din faglighed.

Derudover tilbyder vi en prøvefri 10. klasse med flere forskellige projektforløb og fokus.

For alle de prøveforberedende fag gælder det, at folkeskolens formål i de enkelte fag også gælder for fagene på Baaring Efterskole.

Fagene følger således ”Fælles Mål” og ”Vejledende forslag til læseplan”.

Lærerne udarbejder sammen med eleverne en årsplan i henhold til ovenstående.

Undervisningen i 9. klasse er rettet mod folkeskolens afgangsprøver (FSA) og undervisningen i 10. klasse er rettet i mod folkeskolens 10. klassesprøve /FS10).

9. - 10. klasses elever på efterskole

Jeg valgte Baaring efterskole på grund af den stemning der var.

Jeg elskede vores turne med lærer der også selv spillede tournéer løbende, det var inspirerende.

Min roomie er stadig en af de bedste venskaber jeg har haft og det vil jeg værdsætte resten af mit liv.

Anne-Mette, årgang 15/16